Imperial WET Miercurea Ciuc, liderul sezonului regular, joacă marți la Timișoara, cu Informatica, într-o confruntare în care pornește cu prima șansă. În cazul unui succes, Imperial WET va face, ca și United, un pas important în drumul spre finala Ligii 1.

La ultimul meci dintre cele două formații, meci contând pentru etapa a 13-a a sezonului regular și disputat la începutul acestui an la Miercurea Ciuc, Imperial WET învingea Informatica Timișoara cu 5-0.

„Mergem la Timișoara să câștigăm, asta e clar. Trebuie însă să fim atenți, concentrați, să nu privim adversarul de sus, pentru că s-ar putea să ne coste scump. În general, atunci când pornești cu prima șansă ai tendința să fii relaxat, să nu iei meciul în serios. Trebuie să ne vedem de treabă, să ne facem jocul, să fim conștienți de faptul că o victorie ne poate aduce și mai aproape de finala campionatului. Nu vrem să mai trecem prin emoțiile trăite în prima repriză cu Dunărea Călărași, de săptămâna trecută, când am intrat pe teren relaxați”, a declarat veteranul Florin Matei, jucătorul echipei Imperial WET Miercurea Ciuc, pentru www.frf.ro.

LIGA 1- play-off

Clasament Grupa 1

  1. Imperial WET 6 puncte
  2. Dunărea 4 puncte
  3. Informatica 0 puncte

Rezultate
Dunărea – Informatica 3-1 (2-0)
Imperial WET – Dunărea Călărași 5-2 (2-1)

Program
marți, 9 aprilie, ora 18.00
Informatica Timișoara – Imperial WET Miercurea Ciuc

Articolul precedentUna caldă şi una rece pentru echipele de hochei din Harghita
Articolul următorPrimăria Bălan finanţează servicii de îngrijire la domiciliu