O fată de doar 12 ani, violată şi apoi tâlhărită. Doi tineri au constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu ei, după care unul dintre aceştia i-a furat telefonul mobil. 

În acest caz, Poliţia Odorheiu-Secuiesc s-a sesizat din oficiu în data de 19 mertie. Din anchetă reiese că  în ziua precedentă, în jurul orei 18.30, minora în vârstă de 12 ani, din localitatea Avrămești, a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu doi tineri de 27 şi 20 ani, amândoi din Praid. Fapta a avut loc pe raza localității Ocna de Sus.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că unul din autorii fapte i-a sustras victimei un telefon mobil.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de viol și furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, pentru competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu-Secuiesc.

Autorii faptelor în cauză au fost reținuți, pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței competente, Judecătoria Odorheiu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentVIDEO Pui de urs blocat într-un container, salvat de jandarmi
Articolul următorPrins fără carnet, mort de beat şi cu o maşină neînmatriculată