În data de 19 martie, în jurul orei 19.00, un bărbat de 34 ani, din Lunca de Jos, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea de domiciliu. Conducătorul auto a fost examinat cu aparatul etilotest, constatându-se faptul că prezenta o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Miercurea – Ciuc, pentru recoltarea de probe biologice.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul condus de persoana în cauză nu era înmatriculat, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. Deasemenea, făptaşul nu avea permis de conducere auto.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea – Ciuc.

Articolul precedentO fată de 12 ani, violată la Praid
Articolul următorComandamentul Operativ Naţional pentru vizita Papei Francisc