Peste 15.600 lei au fost donaţi de suporterii echipelor de fotbal Sepsi OSK şi FK Miercurea Ciuc, pentru primul meci imaginar „jucat” în data de 9 aprilie pe noul Stadion al clubului de fotbal din Sfântu Gheorghe, care va fi inaugurat la finele acestui an.

Iniţiativa aparține suporterilor „Lokálpatrióták” din Miercurea Ciuc, „Székely Légió” din Sfântu Gheorghe și „Transylvanian Fanatics”, care au anunţat că toate încasările vor fi donate spitalelor din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, „din respect” și pentru „susținerea muncii neobosite a cadrelor medicale”.

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Galeriei Sepsi OSK, termenul limită pentru donaţii a fost prelungit până în data de 24 aprilie, astfel că cei interesaţi mai pot achiziţiona „bilete” la meciul care s-a încheiat la egalitate, scor final 1-1.

„Cu mare bucurie vă înștințăm că la meciul imaginar dintre Sepsi OSK vs. FK Csíkszereda am reușit să vindem bilete în valoare de 15.661,77 lei. Această sumă reprezintă banii încasați în cont azi (vineri -n.r.), ora 12:00. Deoarece interesul pentru acțiunea noastră este mare, am prelungit durata acțiunii până dumincă, 24 aprilie, deci încă se mai găsesc bilete. În cursul săptămănii viitoare sumele strânse vor fi virate în contul spitalelor. Mulțumim pentru susținere !”, se arată în postare.

Numărul „biletelor” este nelimitat, acestea putând fi „achiziționate” pentru 15 lei, printr-un transfer bancar la către Asociația Sepsi BC Fans: RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001; SWIFT: RNCBROBU, cu mențiunea „bilet”.

Articolul precedentÎncă un harghitean infectat cu COVID-19. Bilanţul îmbolnăvirilor ajunge la 5
Articolul următorHarghitean care trebuia să plece la muncă în străinătate, testat pozitiv pentru Covid-19