Doi bărbați de 19, respectiv 40 de ani, sunt cercetați de polițiștii harghiteni după ce au sustras din taxi-ul pe care l-au comandat două telefoane mobile. 

Potrivit IPJ Harghita, duminică, în jurul orei 18:40, după ce a lăsat doi clienți la adresa solicitată, șoferul, un bărbat din Toplița, a constatat că din mașină îi lipsesc cele două telefoane, astfel că a solicitat sprijinul poliției.

„La data de 19.04.2020, în jurul orei 19:00, Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată de un localnic, taximetrist, despre faptul că, în jurul orei 18:40, după ce a efectuat o cursă cu două persoane necunoscute pe strada Târgului din localitate, a observat lipsa din autoturism a două telefoane mobile. (…) Cercetările şi investigaţiile efectuate au avut ca rezultat identificarea celor doi, în persoana unui tânăr de 19 ani din municipiul Toplița şi a unui mureşean de 40 de ani, din comuna Beica de Sus”, transmite IPJ Harghita.

Cei doi sunt acum cercetați pentru furt.

Articolul precedentIncendiu de vegetație într-o localitate harghitenă. Focul riscă să se extindă la o pădure a Primăriei Subcetate
Articolul următorFără permis și băut la volan, prins în trafic în Odorheiu Secuiesc