SC Miercurea Ciuc s-a oprit în semifinalele Campionatului Naţinal de Hochei. Ciucanii au pierdut la general confruntarea cu braşovenii de la Corona. Scorul la genral a fost 3-1 pentru „lupi”, după ce au reuşit să câştige ambele partide disputate la Miercurea Ciuc. 

Corona Brașov a reușit să încheie conturile în patru partide. După 1-1 la general, în urma celor două meciuri disputate la Brașov, Corona a jucat alte două partide la Miercurea Ciuc, reușind tot atâtea victorii.

În ultimul meci, disputat ieri la Miercurea Ciuc, Corona a câștigat cu 4-3 (0-1, 2-1, 2-1), prin reușitele lui Bors (min. 20), Dorofeyev (min. 26), Trancă (min. 44) și Tendler (min. 57). Pentru ciucani au reuşit să marcheze Flinta (min. 2) şi Horvath (min. 31 şi 43)

Cu 3-1 la general, Corona Brașov s-a calificat în finala mare a Campionatului Național, unde va înfrunta CSM Galați, care a trecut ușor în semifinală de ACSH Gheorghieni (3-0 la general)

Astfel, finala mică a campinatului va pune faţă în faţă pe SC Miercurea Ciuc şi pe ACSH Gheorgheni. Medaliile de bronz ale competiţiei le va pune la gât echipa care va câştiga două meciuri din trei.

Articolul precedentEchipele din Harghita dau 3 jucători la naţionala de futsal
Articolul următorProgram de schimb de elevi, pentru a învăţa limbile română și maghiară