UPDATE

În această dimineață, la ora 10:10, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție nr. 2 Toplița au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Toplița.

Apelul la numărul de urgență 112 anunța faptul că în urma accidentului, în care a fost implicată o autoutilitară de transport butelii de aragaz, sunt două victime. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanţe SAJ. Cele două victime: șoferul autoutilitarei și o femeie rănită au fost preluate și transportate, de echipajele SAJ, la Spitalul Municipal Toplița, pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii militari supraveghează zona de producerea probabilă a unei situaţii de urgenţă, până la sosirea unei alt mijloc de transport, în vederea transferului încărcăturii de butelii.

Sursa foto: ISU Harghita

ŞTIRE INIŢIALĂ

Accident rutier în municipiul Toplița. Din accident au rezultat două victime. A fost implicată o autoutilitară de transport butelii de aragaz.

La fața locului intervine Garda nr. 2 Toplița cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD + două ambulanțe SAJ.

Camionul de transport butelii și încărcătura nu prezintă pericol.

Articolul precedentTrafic restricţionat pe DN 12 şi DN 11C
Articolul următorCOD GALBEN de furtuni în Harghita. Se anunţă Grindină