Miercuri seara, poliţiştii harghiteni au fost sesizaţi despre o şicanare în trafic, într-o comună din zona localităţii Miercurea Ciuc, iar în urma cercetărilor au aflat că o femeie şi presupusul amant erau urmăriţi chiar de tatăl presupusei infidele, un bărbat de 74 de şi de soţul acesteia, după ce aceasta şi-ar fi lovit bărbatul şi fiica şi a plecat de acasă.

Potrivit IPJ Harghita, miercuri seara, la ora 22:07, un bărbat de 41 de ani a anunţat printr-un apel la 112 că maşina pe care o conducea, şi în care se afla cu o consăteană în vârstă de 37 de ani, este urmărită şi șicanată de soțul femeii, un bărbat de 39 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au găsit ambele autoturisme pe raza municipiului Miercurea Ciuc.

“Din verificări efectuate de poliţişti, din datele şi indiciile furnizate de cei în cauză, precum şi de fiica celor doi soţi, o adolescentă de 17 ani, rezultă că în jurul orei 20:40, în timp ce se aflau la domiciliul conjugal, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a unei relații extraconjugale pe care femeia ar avea-o cu presupusul amant, aceștia s-au amenințat și lovit reciproc, mama lovind-o și pe fiica sa, care a intervenit pentru aplanarea conflictului. În aceste condiţii s-au întocmit formularele de evaluare a riscului, precum și declarațiile victimelor și ale agresorilor, cei doi soţi având dublă calitate, victimă și agresor, iar pe numele acestora au fost emise ordine de protecție provizorii”, au transmis reprezentanţii IPJ Harghita.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violență în familie și lovirea sau alte violențe, în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptelor.

Articolul precedent10 localități harghitene, în continuare fără curent electric
Articolul următorPeste 3.600 harghiteni, în continuare fără curent electric. Circulaţia rutieră a fost reluată pe toate sectoarele