Un bărbat de 55 de ani din Căpâlniţa este cercetat penal pentru ameninţare şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, după ce şi-a jignit şi ameninţat sora şi nepoata. 

Marţi, poliţiştii harghiteni au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui nou conflict provocat de bărbat. Oamenii legii au constatat, în urma verificărilor, că bărbatul avea pe numele său alte două ordine de protecţie, emise la 06.03.2020 şi 18.03.2020, pe care le-a încălcat.

„La data de 21.04.2020, în jurul orei 17:00, Postul de Poliţie Căpâlniţa a fost sesizat despre faptul că, un localnic provoacă scandal la locuinţa rudelor sale. Poliţiştii au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri anterioare, un bărbat de 55 de ani şi-ar fi jignit şi ameninţat sora şi nepoata. Tot ca urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea pe numele său două ordine de protecţie, emise la 06.03.2020 şi 18.03.2020, confirmate de Judecătoria Odorheiu Secuiesc, prin care au fost dispuse mai multe măsuri împotriva sa, printre care şi părăsirea locuinței respective şi interzicerea apropierii de părțile vătămate, timp de 90 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Harghita.

Poliţiştii au emis un nou ordin de protecţie provizoriu şi au întocmit pe numele celui în cauză un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de ameninţare şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Articolul precedent10 medici rezidenţi din Târgu Mureş, detaşaţi la SJU Miercurea Ciuc
Articolul următorUn nou incendiu de vegetație uscată. Pompierii harghiteni intervin în apropiere de Lacu Roșu