A fost inaugurat drumul județean de la Păuleni Ciuc. Reabilitarea drumului județean 123E s-a realizat din fonduri europene.

Din fonduri europene s-au efectuat lucrări de reabilitare a drumului județean 123E care străbate localitățile Șoimeni, Păuleni Ciuc, Delnița, până la intersecția cu drumul național 12, în direcția Miercurea Ciuc. Drumul a fost inaugurat în data de 23 mai.

Președintele Consiliului Județean, Csaba Borboly, a evidențiat faptul că aceste investiții se fac pentru a servi generațiilor viitoare, copiilor noștri, pentru ca tinerii plecați să se întoarcă acasă, iar după cum reiese și în cazul drumului de la Păuleni Ciuc, avem nevoie de finanțare europeană, trebuie să fim prezenți în cadrul instituțiilor europene.

Primarul localității Păuleni Ciuc, Ferencz Csaba a spus că porțiunea de drum în discuție este una importantă, traficul aglomerându-se semnificativ cu ocazia pelerinajului de Rusalii, sau Zilei celor o mie de fete secuience când mii de oameni aleg această rută pentru a ajunge pe dealul Șumuleu. Importanța drumului este cu atât mai mare cu cât se facilitează circulația localnicilor, a oaspeților.

Articolul precedentAgent al Penitenciarului Miercurea Ciuc declarat incompatibil
Articolul următorCamion răsturnat pe DN12A, în Harghita