Odată cu expirarea perioadei de contestații la concursul pentru ocuparea postului de manager al spitalului județean, ieri 11 martie a avut loc semnarea contractului prin care managerul spitalului județean este dr. Konrád Judit.

„Semnarea acestui contract este un pas important în ceea ce privește activitatea Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc. Postul este ocupat temporar de mai multă vreme, așadar mă bucur și o felicit pe dr. Konrád Judit”, a afirmat Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita cu această ocazie. Acesta a completat că prin semnarea acestui contract se termină o perioadă de incertitudini în privința conducerii instituției medicale și a amintit buna colaborare care există între cele două instituții, mulțumind pentru munca de echipa care a caracterizat activitatea instituției. Acesta a spus că toate eforturile făcute au menirea de servi cetățenilor, a se asigura la nivel local, servicii medicale de înaltă calitate. În următorii 6, 10 ani se preconizează o serie de investiții la spitalul județean acestea conducând la încadrarea spitalului într-o nouă categorie, astfel ca la Miercurea Ciuc să există un spital clinic regional.

„Spitalul județean de urgență se dezvoltă din toate punctele de vedere”, a spus Konrád Judit. Aceasta continuat și a spus că scopul este ca spitalul să fie unul de categoria a II-a, un spital clinic. Strategia pe termen mediu a devenit una pe termen scurt, rezultatele fiind notabile. În procesul de dezvoltare se includ și demersurile de completare a personalului, managerul spitalului afirmând că în activitatea instituției este foarte importantă opinia medicilor, sprijinul acestora, respectiv și tinerii medici au un rol important dat fiind faptul că și în momentul de față doi dintre aceștia îşi aprofundează cunoștințele în specialități medicale care încă nu sunt prezente la spitalul din Miercurea Ciuc.

Articolul precedentDrumarii au ieşit la treabă toată noaptea
Articolul următorLa doar 14 ani deja fura din maşini