Președintele Consiliului Județean Harghita a semnat, în penultima săptămână a anului, contractul pentru proiectarea celei de-a șasea clădiri de apartamente destinate medicilor, anunță Informația Harghitei.

Lucrările de proiectare, care se ridică la aproape 40.000 de lei (39.865 de lei) vor fi execute de o firmă din Cluj-Napoca.

„Noi am făcut destul de multe proiecte în zona Sănătății, am proiectat inclusiv două spitale, la Petrila și la Petroșani, suntem familiarizați cu cerințele în domeniu și ne bucurăm să facem parte din cel de-al doilea proiect al nostru din județul Harghita, pentru creșterea calității zonei și a atractivității pentru tinerii medici”, a afirmat managerul de proiect, Vlad-Bogdan Ciubotaru.

Potrivi acestuia, arhitecții clujeni vor analiza în perioada următoare zona și vor studia ghidul arhitectului zonal, pentru ca noua construcție să se încadreze stilului local.

„Ulterior vom proiecta clădirea cu cele patru locuințe într-un stil modern și în acest sens vom propune una sau două variante. Avem o echipă tânără, sănătoasă și nu ne facem griji; vom realiza un proiect plăcut, la cele mai înalte standarde”, a completat managerul Ciubotaru.

Amănunte, AICI