Primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman şi viceprimarul Szoke Domokos au fost achitaţi, de Tribunalul Mureş, în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie, sentinţa putând fi atacată cu apel în termen de zece zile.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalul Mureş, Veronica Ţambrea, a declarat că soluţia este în sensul achitării, pentru toate capetele de acuzare din dosar.

Potrivit sursei citate, instanţa a revocat şi măsura sechestrului asigurator dispusă prin ordonanţe ale Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în cazul unor imobile aparţinând celor doi, scrie Agerpres.

În anul 2015, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei, au dispus trimiterea în judecată a lui Raduly Robert Kalman, primar al municipiului Miercurea Ciuc, pentru abuz în serviciu şi conflict de interese şi a lui Szoke Domokos, viceprimar al municipiului Miercurea Ciuc, pentru abuz în serviciu şi instigare la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale.

Articolul precedentDoi bărbaţi din Vlăhiţa au omorât în bătaie un câine
Articolul următorCinci jucători de la Imperial WET Miercurea Ciuc au fost convocaţi la naționala de futsal