Un conducător auto din comuna Tuşnad a rămas fără permis şi a fost sancţionat, iar acum este şi cercetat penal.

Cel în cauză a fost depistat, în „creştere bahică” de acelaşi echipaj rutier, prima dată la ora 09:43 în Odorheiu Secuiesc, iar a doua oară în jurul orei 13:00 în drum spre Miercurea Ciuc.

La data de 17 iulie 2020, la ora 09:43, un bărbat de 63 de ani, din comuna Tușnad, a fost depistat de o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratui de Poliţie Judeţean Harghita, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc, având 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional, iar permisul i-a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

În pofida măsurilor luate, acelaşi echipaj rutier a avut surpriza să îl depisteze pe acelaşi bărbat, în aceeaşi zi în jurul orei 13:00, în timp ce conducea acelaşi autoturism pe D.N. 13/A, dinspre Odorheiu Secuiesc spre Miercurea Ciuc, după ce se pare că mai consumase licori bahice, întrucât de data aceasta rezultatul etilotest a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceste condiţii, pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și conducere sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentBilanț coronavirus România: au fost înregistrate alte 767 noi cazuri de îmbolnăvire și 17 decese
Articolul următorAproape 2.000 de locuințe din Harghita, fără curent electric!