Activitate intensă în centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Miercurea Ciuc.
 
Se vaccinează, în continuare, multe cadre medicale, vârstnici, bolnavi cronici și angajați ai unor instituții de stat.
Până azi s-au administrat 1350 vaccinuri în centrul de vaccinare al spitalului. 42 la sută dintre angajații spitalului s-au folosit de această posibilitate, între cei 519 vaccinați sunt 106 medici, 299 asistenți, 78 infirmieri și 41 îngrijitori.
În centrul nostru s-a vaccinat și Domnul Bíró Barna Botond, vicepreședintele Consiliului Județean Harghita și avem oaspeți și din alte județe: au venit pentru vaccin la noi din județe Covasna și Cluj, chiar și din București vine o persoană care la momentul dat nu a primit programare în capitală.
Ne caută mulți cu probleme de programre, de aceea precizăm, că nu avem posibilitatea de a programa populația civilă la spital. Programarea se face prin platforma online vaccinare-covid.gov.ro și puteți cere ajutor de la medicul de familie sau la numărul de telefon: 021.414.44.66. Informații se mai găsesc și pe pagina Facebook Ro Vaccinare și https://korona.hargitamegye.ro/ro/informare-coronavirus/.
Vaccinarea continuă și în perioada următoare la spital: conform programărilor așteptăm zilnic între orele 8-20 în centrul de vaccinare pe toți cei care sunt eligibili în etapa a II-a și doresc să beneficieze de această oportunitate.

Sursa: Realitatea de Harghita