Poliţiştii harghiteni cercetează un caz în care se pare că un bărbat care ar fi fost omorât a fost apoi aruncat pe linia de cale ferată de către autorii crimei pentru a curăţa urmele. Bărbatul decedat are 52 de ani, iar posibilii criminali au fost prinşi după o săptămână de la comiterea faptei.  

În acest cay, ieri, poliţiştii harghiteni au luat măsura reţinerii faţă de doi tineri de 17 şi 19 ani, din municipiul Gheorgheni, bănuiţi de comiterea infracţiunii de omor.

În fapt, se pare că la data de 04 noiembrie, un bărbat de 52 de ani, a fost lovit de un tren în municipiul Gheorgheni, însă medicul legist a constatat că acesta prezintă alte leziuni care i-ar fi cauzat moartea.

Astfel, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri au lovit victima de mai multe ori cu un briceag, apoi i-au sustras 30 de lei, un pachet de ţigări şi telefonul mobil, după care i-au pus trupul pe calea ferată.

Faţă de cei în cauză a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, iar astăzi aceştia vor fi prezentaţi Instanţei, prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie urmată de moartea victimei şi profanare de cadavre.

Articolul precedentDoi hoţi care au furat mai multe ţevi din fier au fost prinşi la Topliţa
Articolul următorO butelie a explodat la Mărtiniș. O femeie este rănită.